De kappersproducten van Kappersgroothandel Constance

Voor een uitgebreid en kwalitatief goed aanbod in kappersproducten komt u natuurlijk naar Valkenswaard. In Valkenswaard treft u namelijk Kappersgroothandel Constance, een waar walhalla voor allerlei soorten kappersproducten. Al vanaf 1965 hebben wij een gerenommeerde naam en reputatie opgebouwd in de geliefde kapperswereld en wij zijn trots op ons aanbod vandaag de dag. Wij vinden het tijd u daar meer over te vertellen.

Wat voor kappersproducten bieden wij u?

Kappersproducten, een erg breed begrip. Wellicht denkt u daarbij direct aan bijvoorbeeld haarverzorgingsproducten of haarverven. Uiteraard bieden wij u dat in grote getalen aan, echter is er meer aan kappersproducten bij ons te vinden. Onder kappersproducten verstaan wij namelijk ook kappersstoelen, werkwagens, föhns, borstels en vele andere kappersproducten. Om het beste resultaat uit uw werk als kapper te halen, kiest u namelijk voor kwaliteit. Kwaliteit is onze beste raadgever, dus wij doen het niet voor minder. Wij zijn daarom de meest betrouwbare partner in advies en voorziening van de juiste kappersproducten.

Kies voor onze kappersproducten

Wij adviseren u erg graag in ons aanbod en wat het beste bij u en uw werkwijze past. Ook particuliere klanten adviseren wij graag als het aankomt op kappersproducten als bijvoorbeeld haarverf. Wacht dus niet langer en komt naar Kappersgroothandel Constance voor de beste kwaliteit in kappersproducten!

Contact Informatie


Openingstijden