Kappersgroothandel Constance in Valkenswaard

Welkom bij Kappersgroothandel Constance! U vindt ons in het pittoreske Valkenswaard, centraal in Brabant gelegen. Kappergroothandel Constance biedt u de kennis en geborgenheid van een trouwe zaak, een zaak die al jaren als familiebedrijf te boek staat. Onze kennis als kappersgroothandel is opgebouwd sinds 1965, dus u kunt bij ons het nodige vakmanschap verwachten.

Wat bieden wij als kappersgroothandel

Een kappersgroothandel wordt steeds vaker gevonden, door zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze meerwaarde als kappersgroothandel zit hem in een groot en divers aanbod, maar evengoed in onze persoonlijke service en benadering. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij onze kappersgroothandel de juiste sfeer vinden en dat bieden wij graag. Voor de kapper en liefhebber van goede haarproducten zijn wij als kappersgroothandel een uitstekende partner. Daar laten wij u dan ook graag kennis mee maken.

Kom naar onze kappersgroothandel

Wij bieden als kappersgroothandel een groot aantal merken, zodat er een ruime keus is. Kwaliteit staat bij ons kappersgroothandel hoog in het vaandel en dat uit zich evenzeer in onze producten. Als kappersgroothandel voorzien wij u onder meer van haarverven, kappersbenodigdheden, haarverzorging, kappersstoelen en nog veel meer. U ziet dus dat u bij ons voor een zeer groot en gevarieerd aanbod terecht kunt. Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor Kappersgroothandel Constance.

Contact Informatie


Openingstijden