De kappersbenodigdheden van Constance

Welkom bij Kappersgroothandel Constance, waar u de beste partner treft in al uw kappersbenodigdheden. Het is en blijft vaak lastig een goede partner te vinden die u naar wens kan helpen bij uw kappersbenodigdheden. Die lastige taak geeft u uit handen zodra u naar Kappersgroothandel Constance in Valkenswaard komt. U merkt hier de sfeer en service, die zorgvuldig wordt gehanteerd dankzij de jarenlange ervaring als familiebedrijf, wat maar liefst in 1965 al begonnen is. Zodoende hebben wij meer dan voldoende ervaring om het beste te kunnen voorzien van als uw kappersbenodigdheden!

Maak kennis met onze kappersbenodigdheden

Doordat we al vele jaren aan de kappersweg timmeren, hebben we een zeer groot aanbod in diverse kappersbenodigdheden voor u. U kunt daarbij denken aan tal van haarverzorgingsproducten en haarverven, maar ook vooral aan alle andere kappersbenodigdheden. Want eerlijk is eerlijk, kwaliteit biedt u alleen als u samenwerkt met kwaliteit. Daarom kiest u ook voor onze kappersbenodigdheden als werkwagens, kappersstoelen, scharen, verzorging, borstels, föhns en nog veel meer. De beste kappersbenodigdheden vindt u dus bij Kappersgroothandel Constance.

Kom langs voor onze kappersbenodigdheden

Wellicht hebben wij uw nieuwsgierigheid al geprikkeld, maar uw zintuigen als kapper prikkelen we pas echt als u langskomt. U wordt door ons altijd persoonlijk te woord gestaan, zodat u voorzien wordt van het beste en meest actuele advies. Zo optimaliseren wij uw kwaliteit en kunnen wij u helpen aan het aanbod in kappersbenodigdheden!

Contact Informatie


Openingstijden